Marcel Ciolacu solicită președintelui Iohannis să ceară demisia premierului Florin Cîțu: „Românii așteptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, șoc, explicații incomplete și scuze…de adolescent întârziat”

Publicat: 11 08. 2021, 21:03
Actualizat: 11 08. 2021, 21:04
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu, solicită președintelui Klaus Iohannis să ceară demiterea premierului Florin Cîțu după ce a apărut informația că, în urmă cu 20 de ani, Florin Cîțu a fost condamnat în baza legislației americane care sancționează conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau cu o concentrație de alcool de peste 0,8 la mie. Premierul a condus aflat sub influența băuturilor alcoolice.

“După ore bune în care speram la o #RomâniaNormală în politică și la o retragere a premierului Florin Cîțu, solicit președintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia șefului Executivului!

O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni!

#PSD solicită respectarea legilor în vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnați penal! Vorbim, domnule președinte și dle Cîțu, de aceleași legi care au încheiat și alte aspirații politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria!

Românii așteptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, șoc, explicații incomplete și scuze…de adolescent întârziat! Atât am auzit astăzi de la premierul Florin Cîțu despre faptul că a stat 2 zile în închisoare”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.