Marcel Ciolacu, singurul invitat la Ambasada Franței fără mască de protecție (VIDEO)

Marcel Ciolacu, singurul invitat la Ambasada Franței fără mască de protecție (VIDEO)

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost singurul ofiocial invitat marți, la Ambasada Franței, cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Franceze, surprins fărămască de protecție.

Printre cei prezenți la eveniment, așa cum reiese din imagini, s-au numărat Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, sau președintele Senatului Robert Cazanciuc. Însă doar Marcel Ciolacu a fost surprins stînd cu masca în mână.

Persoanele prezente la discursurile susținute cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Franceze au stat la o distanță de câțiva metri una de cealaltă, iar evenidfmentul a avut loc în aer liber.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Marcel Ciolacu, surprins fără mască în Parlament

Nu este pentru prima dată când liderul PSD stârnește controverse pentru că nu a purtat masca de protecție. Amintim faptul că , în luna mai, Marcel Ciolacu și Victor Ponta, liderul Pro România, li s-a reproșat că nu au purtat măști în Parlament. Din această cauză, liderul deputaților PNL, Florin Roman, chiar a cerut în timpul ședinței dezinfectarea microfonului.

Ulterior, premierul Ludovic Orban a ținut să sublinieze că legea este pentru toți și că Ponta și Ciolacu ar putea fi amendați.

Atunci, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat că nu a purtat mască de protecție deoarece a vrut să transmită „în glumă” că are o afecțiune. Acesta a precizat că, după ce a fost pe punctul de a leșina într-o conferință de presă, a mers la un control medical și a aflat că are deviație de sept.

Legea carantinei și izolării, blocată la Senat

Scena de la Ambasada Franței are loc în contextul în care liderul interimar al PSD a declarat luni că legea carantinei și izolării este ”o lege proastă” și nu va fi votată de Senat.

Președintele PSD a precizat că modificările care vor fi făcute în Senat la legea carantinei și izolării vor fi de așa natură astfel încât să nu încalce principiul bicameralismului și să nu existe riscul de a fi declarată neconstituțională în cazul unei sesizări la CCR.

„Nu vom aduce texte noi în lege, modificam articole aflate in vigoare. Nu vor exista in lege introduse articole noi. Nu vor fi modificari fundamentale. (…) Faptul că cineva vede cu resposaibilitate o lege a carantinei cum este în toată lumea, asta nu înseamnă că PSD e de vină”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie