Șeful PSD: Am un defect – Nu sunt mincinos

Publicat: 09 02. 2020, 19:19
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD, a susținut că săptămâna viitoare va anunța dacă va candida sau nu pentru a fi președinte plin al partidului. El a mai afirmat că are un defect, anume că nu e mincinos.

Ciolacu a mai spus că se simte onorat de faptul că a primit susținerea Gabrielei Firea, șefa PSD București, notează News.ro.

„Am un defect: nu sunt mincinos. Am aflat de propunerea pe care a făcut-o doamna Firea acum câteva minute, în birou, este o propunere care mă onorează şi mă obligă. Înainte de toate, vreau luni, când ne reunim toţi colegii din ţară, să avem o discuţie serioasă în ceea ce priveşte viitoarea strategie a PSD, să închidem discuţiile în ceea ce priveşte modificările la statutul PSD şi, nu în ultimul rând, să decidem data Congresului. Nu aş fi candidat fără susţinerea celei mai mari şi mai puternice organizaţii a PSD la nicio funcţie. Era exclusă o candidatură a mea la orice funcţie la Congres dacă nu aş fi avut susţinerea dumneavoastră”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

El a mai spus că nu vrea să facă „aceleaşi greşeli pe care le-au făcut alţii. Preşedintele PSD nu trebuie să vină în această funcţie doar în virtutea că are cea mai înaltă funcţie în statul” român”.