Ciolacu: Am plătit electoral pentru legea recursului compensatoriu / Primul proiect de lege a fost făcut de doamna Prună, din guvernul Cioloș (VIDEO)

Publicat: 04 12. 2019, 19:09
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat că partidul pe care îl conduce a plătit electoral pentru soluția „nu cea mai bună” a recursului compensatoriu, ce trebuia să rezolve problema condițiilor de detenție.

Ciolacu a ținut să precizeze că proiectul inițial al recursului compensatoriu a fost o creație a Ralucăi Prună, ministrul Justiției în guvernarea Cioloș.

„Vrem să știm exact istoricul acestei legi: primul proiect de lege a fost făcut de doamna ministru al Justiției Raluca Prună, din guvernul Cioloș, a fost preluată de miniștrii din guvernele succesive ale PSD. În Parlament, a avut modificări și soluția găsită de PSD atunci, la solicitările CEDO, nu afost cea mai bună. Am plătit electoral și azi am votat pentru abrogarea acestei legi, mai ales după sesizările nenumărate din mass-media”, a declarat liderul interimar al PSD.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.