Marcel Ciolacu: PSD este pregătit în orice moment să îşi asume guvernarea şi are specialiştii pregătiţi la orice oră din zi şi din noapte

Publicat: 25 03. 2021, 15:51
Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a fost prezent, joi, la Botoșani. Acesta a fost întrebat dacă este în interesul social-democraţilor, în prezent, să revină la guvernare.

Ciolacu a declarat că PSD este pregătit în orice moment, la orice oră, să îşi asume guvernarea şi are specialiştii necesari ca să facă acest lucru.

„Eu nu vreau să-l dezmint pe preşedintele României, domnul Klaus Iohannis care spunea că Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Îl anunţ oficial că, după trei luni de când a revenit Guvernul său, Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Dacă mergem mâine la vot, vom avea o altă structură a Parlamentului. Lucrurile s-au întors foarte repede. PSD este pregătit în orice moment şi are specialiştii necesari pregătiţi la orice ora din zi şi din noapte şi să îşi asume această guvernare. Am spus că PSD este capabil şi îşi asumă o guvernare în plină criză sanitară şi economică”, a declarat Marcel Ciolacu.