Marcel Ciolacu, prima reacție după anunțul lui Orban: Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș / Singura soluție este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila

Publicat: 16 12. 2020, 20:29
Foto: Inquam Photos / George Călin

Liderul social – democraților a oferit și o primă reacție, după ce președintele PNL, Ludovic Orban a anunțat că variantele liberalilor pentru continuarea negocierilor sunt fie Florin Cîțu – premier, Ludovic Orban – președinte al Camerei Deputaților; fie Ludovic Orban – premier, Florin Cîțu – președinte al Senatului.

Președintele PSD a distribuit un mesaj pe rețelele sociale în care a țniut să precizeze că cea mai bună variantă de premier, în viziunea sa, este profesorul Alexandru Rafila, varianta PSD.

„Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș! Mai nou, ”subsemnatul Orban” se autopropune iarăși premier, o funcție din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei și a economiei.

Nu, ”subsemnatule Orban”! Tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român. Nu o meriți! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan!

Singura soluție este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!”, a scris Ciolacu, liderul social – democraților pe Facebook.