Marcel Ciolacu: Mi-am luat bacalaureatul când am terminat liceul, apoi am muncit. Tatăl meu m-a dat afară din casă

Publicat: 24 08. 2024, 15:11
sursă foto: captură Video B1 TV

Marcel Ciolacu a dezvăluit sâmbătă că a obținut diploma de bacalaureat în același an în care a terminat liceul. Acest detaliu a venit ca răspuns la întrebările publice ale Elenei Lasconi (USR), care l-a întrebat despre momentul absolvirii liceului.

Ciolacu a povestit că a început să muncească imediat după terminarea liceului, menționând că a fost nevoit să părăsească casa părintească.

”Am căutat diploma, am luat Bacul când am terminat liceul. Am copia ei legalizată. Am muncit imediat după ce am terminat liceul. Tatăl meu m-a dat afară din casă, așa era pe vremea aceea. După aceea am plecat în armată. Mi-am pus familia înainte. Nu pot să răspund la toate știrile inventate”, a spus Ciolacu.

El a adăugat că prioritățile sale familiale au întârziat începerea studiilor universitare, explicând diferența de câțiva ani între terminarea liceului și începerea facultății.

Ciolacu a exprimat dorința de a evita insultele și jignirile, subliniind că înțelege jocurile politice, dar nu dorește să fie parte a lor: „Înţeleg miza, înţeleg jocul, înţeleg orice vreţi. Nu am jignit pe nimeni și vreau să nu fiu jignit.”

Elena Lasconi l-a provocat pe Marcel Ciolacu să clarifice mai multe aspecte controversate

Într-o intervenție publică recentă, Elena Lasconi l-a provocat pe Ciolacu cu mai multe întrebări punctuale, inclusiv despre prezența sa la o vânătoare cu Omar Haissam, despre vârsta la care a obținut bacalaureatul, și condițiile în care a primit titlul de revoluționar, sugerând că aceste aspecte ar putea avea implicații asupra integrității sale politice și personale.

„Cred că domnul Ciolacu ar trebui să răspundă la trei întrebări: 1. Ce căuta la vânătoare cu un terorist – Omar Haissam – și dacă este prieten și cu alți teroriști? 2. La ce vârstă a luat bacalaureatul și ce studii a făcut? 3. În ce condiții și-a luat carnetul de revolționar, pentru că știe toată lumea că nu a avut nicio contribuție la Revoluția din 1989, doar că a obținut niște spații comerciale gratis în piața din Buzău”, a întrebat public Elena Lasconi în urmă cu o săptămână.