Marcel Ciolacu, întrebat la ce minister l-ar vedea pe Mihai Tudose: „Are capacitatea de a vedea economic și administrativ întreg tabloul” (VIDEO)

Publicat: 11 05. 2023, 10:37
Actualizat: 11 05. 2023, 10:39
Foto: Inqum Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu, lider PSD și omul care ar urma să preia postul de prim-ministru după rotația de la vârful guvernării, a fost întrebat de jurnaliști la ce minister l-ar vedea pe Mihai Tudose, eurodeputat și vicepreședinte PSD, și a spus că fostul premier „are capacitatea de a vedea economic și administrativ întreg tabloul”.

Ce a răspuns Marcel Ciolacu când a fost întrebat la ce minister l-ar vedea pe Mihai Tudose

Întrebat de reprezentanții presei la ce minister l-ar vedea pe Mihai Tudose, președintele PSD a răspuns: „O să discutăm. Mihai Tudose, în primul rând, a fost primul-ministru al României. Are capacitatea de a vedea economic și administrativ întreg tabloul. Câteodată să intri într-un minister e și o decizie personală și iei în calcul anumite lucruri personale”.

În cadrul declarațiilor de presă, Marcel Ciolacu a abordat și alte subiecte, printre care incidentele de la protestul AUR și înghețarea angajărilor la stat.

„Fiecare trebuie să ne vedem responsabilitatea pe care o avem la locul de muncă. Când vedem că avem un aparat care funcționează greoi, când vedem că o hârtie ajunge la noi cu întârziere, trebuie să luăm măsuri fiecare la locul lui”, a mai spus el, în dialogul cu reporterii.