Marcel Ciolacu, întrebat dacă PSD va susține intrarea lui Klaus Iohannis în Parlament: „Nu l-am votat niciodată și nu o să-l votez niciodată, dacă asta mă întrebați” (VIDEO)

Publicat: 19 09. 2024, 12:05
Actualizat: 19 09. 2024, 12:06
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat că social-democrații vor decide luni dacă susțin amendamentul PNL care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

PSD va lua luni decizia

Liderul PSD a precizat că decizia va fi luată luni.

„Luni, am convocat un Birou Permanent Naţional al Partidului Social Democrat unde vom lua decizia. Avem o agendă normală, ce ţine şi de viitoarele alegeri şi de intrarea în campania electorală, dar este şi acest lucru pe ordinea de zi. Am un motiv foarte serios de a mă consulta cu colegii mei, lucru pe care l-am făcut de fiecare dată”, a declarat, joi, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Nu o să-l votez niciodată pe Klaus Iohannis

Întrebat de reporteri dacă o eventuală decizie PSD de a susține amendamentul PNL ar însemna că social-democrații vor susține intrarea lui Klaus Iohannis în Parlament, premierul Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu l-am votat niciodată şi nu o să-l votez niciodată, dacă asta mă întrebaţi”.