Marcel Ciolacu, întrebat când s-a îndrăgostit prima oară, cine este cel mai bun prieten al său din PSD și care este politicianul cu care nu ar colabora niciodată. Dezvăluirile liderului PSD

Publicat: 23 10. 2024, 10:55
Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat la Digi FM, joi, când s-a îndrăgostit prima oară, cine este cel mai bun prieten al său din PSD, dar și care este politicianul cu care nu ar colabora niciodată.

Întrebat când s-a îndrăgostit prima dată, liderul PSD a răspuns: „În liceu, ca toată lumea”.

Marcel Ciolacu a dezvăluit că pe fata respectivă o chema „Salomeea”.

Cine este cel mai bun prieten al său din PSD

Liderul PSD a precizat că prietenii săi sunt eurodeputatul Mihai Tudose și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Am doi prieteni, Mihai și Sorin. Amândoi foarte critici și întotdeauna reușim să ne enervăm unul pe altul, dar sunt chiar prieteni. Mihai Tudose și Sorin Grindeanu. Cu Mihai am lucrat și în Guvern, când am fost vicepremier, cu Sorin lucrez în actualul guvern. Ei plecaseră din PSD, Mihai plecase la Pro-România, Sorin a fost exclus din partid pe timpul lui Dragnea, și mă bucur mult că au revenit în partid și facem o echipă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cu ce politician spune Marcel Ciolacu că n-ar colabora niciodată

Întrebat dacă există politicieni cu care nu ar colabora niciodată din principiu, liderul PSD a spus: „Nu cred că cu domnul Simion o să colaborez vreodată politic. N-avem nici chimie, suntem mult prea diferiți”.