Marcel Ciolacu, în prima ședință de Guvern: Vor urma niște luni grele de muncă, efort, tensiune, dar și soluții în fața unor provocări complicate. Este Guvernul României, nu al PSD, nu al PNL (FOTO, VIDEO)

Publicat: 15 06. 2023, 19:59
Actualizat: 15 06. 2023, 20:21

Premierul Marcel Ciolacu a condus o primă ședință de Guvern după învestirea noului cabinet, joi, la Palatul Victoria, și le-a transmis colegilor săi că „vor urma niște luni grele de muncă, efort tensiune, dar și soluții în fața unor provocări complicate”.

Marcel Ciolacu: Este Guvernul României, nu al PSD, nu al PNL

„Pentru început, doresc să le transmit câteva cuvinte românilor care ne privesc. Sunt conștient că așteptările tuturor de la Guvernul României sunt mari. Sunt aici, împreună cu colegii mei, să garantez că la Guvernul României vor urma niște luni grele de muncă, efort, tensiune, dar și soluții în fața unor provocări complicate. La asta ne obligă programul de guvernare asumat astăzi în fața Parlamentului și în fața românilor”, a declarat premierul, în startul ședinței de Guvern.

„Avem însă un plan bine articulat, avem o viziune pentru națiune. Este un program cu obiective ce trebuie realizate rapid. De aceea, este esențial să muncim în echipă și vreau să fiu foarte clar încă de la început, acesta este Guvernul României, nu al Partidului Social Democrat, nu al Partidului Național Liberal. Suntem cu toții colegi, nu avem altă șansă decât să ne ajutăm unii pe alții, pentru că vom împărți atât reușitele, dar mai ales eventualele eșecuri”, a adăugat Marcel Ciolacu, care a anunțat și primele măsuri.