Marcel Ciolacu: „Îi mulţumesc prietenului meu, Pedro Sanchez, pentru susţinerea constantă acordată românilor din Spania”

Publicat: 13 07. 2023, 11:29
Premierul spaniol Pedro Sanchez și prim-ministrul Marcel Ciolacu. Sursa foto: psd.ro

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a mulțumit „prietenului” Pedro Sanchez, prim-ministrul Spaniei și lider al Partidului Socialist Muncitoresc Spaniol (PSOE), pentru susţinerea constantă acordată românilor din această țară.

Ciolacu, mesaj de mulțumire pentru Sanchez

Marcel Ciolacu i s-a arătat recunoscător lui Sanchez și pentru dorinţa sa de a schimba legislaţia din Spania așa încât să le permită românilor de acolo să îşi păstreze cetăţenia română.

„Îi mulţumesc prietenului meu, Pedro Sanchez, pentru susţinerea constantă acordată românilor din Spania şi pentru dorinţa sa de a schimba legislaţia pentru a le permite să-şi păstreze cetăţenia română.

O mare recunoaştere pentru diaspora noastră şi o dovadă a prieteniei pe care o poartă României” – este mesajul postat pe contul de Twitter al premierului Ciolacu.

Amintim că, acum două zile, premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat și că va suplimenta efectivele militare care se află în România pentru a consolida flancul estic al NATO.