Marcel Ciolacu, felicitat de socialiștii europeni pentru desemnarea în funcția de premier. Garcia Perez: „Sunt convinsă că va conduce România în direcția bună” (FOTO)

Publicat: 13 06. 2023, 15:53
Actualizat: 13 06. 2023, 15:55
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Partidul Socialiștilor Europeni l-a felicitat pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, pentru desemnarea în funcția de premier. Un mesaj de apreciere a avut și Iratxe Garcia Perez, șefa socialiștilor din Parlamentului European.

Ciolacu, felicitat de socialiștii europeni

„Primim cu bucurie vestea că Marcel Ciolacu a fost desemnat pentru a fi noul prim-ministru al României. Acesta este liderul PSD, membru al PES, și va prelua poziția de conducere a unei maricoaliții menită să asigure stabilitatea țării.

Guvernul social-democrat se va axa mai mult pe măsurile sociale, pentru o Românie justă și prosperă și o viață mai bună pentru cetățenii săi. Abia așteptăm să lucrăm împreună cu Marcel Ciolacu și PSD”, a transmis, pe Facebook, Partidul Socialiștilor Europeni.


Șefa social-democraților din PE, Iratxe Garcia Perez, l-a felicitat și ea pe „prietenul” Marcel Ciolacu.

„Îl felicit pe prietenul meu @CiolacuMarcel pentru desemnarea în funcția de prim ministru al României. Sunt convinsă că va conduce România în direcția bună și că va ajuta ca Europa să treacă cu bine provocările actuale. 🇷🇴🇪🇺

Contează pe sprijinul @TheProgressives. Mult succes!”, a transmis Perez, pe Twitter.