Marcel Ciolacu: Felicitări tuturor cetățenilor moldoveni care au rezistat în fața presiunilor incredibile ale Moscovei. Este obligatoriu ca rezultatul de la referendum să fie dublat de realegerea Maiei Sandu

Publicat: 21 10. 2024, 14:26
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Guvernul României / Facebook

Este obligatoriu ca rezultatul de la referendumul din Republica Moldova să fie redublat de realegerea Maiei Sandu pentru un nou mandat prezidențial, a declarat premierul Marcel Ciolacu, luni, într-o postare pe Facebook.

Marcel Ciolacu i-a felicitat pe cetățenii Republicii Moldova

Premierul spune că aceștia „au rezistat în fața presiunilor incredibile ale Moscovei și au reușit să își ducă țara de partea bună a istoriei”.

„Felicitări tuturor cetățenilor moldoveni care au rezistat în fața presiunilor incredibile ale Moscovei și au reușit să își ducă țara de partea bună a istoriei”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, într-o postare pe Facebook.

„Rezultatul pe muchie de cuțit de la referendumul pentru integrarea în Uniunea Europeană este o dovadă că trebuie să ne intensificăm eforturile pentru a convinge și cetățenii din provincie și zonele rurale, unde Rusia are mai multă eficiență propagandistică, că viitorul Republicii Moldova este doar către Vest”, a adăugat liderul PSD.

Ce a spus despre cursa prezidențială din Republica Moldova

Premierul României a reliefat și miza alegerilor prezidențiale din Republica Moldova.

„Este obligatoriu ca acest rezultat să fie dublat de realegerea doamnei Maia Sandu pentru un nou mandat prezidențial. Cu Maia Sandu președinte și cu un guvern pro-european va fi tot mai clar că flacăra rece a Rusiei se va stinge definitiv la Chișinău! România este total alături de Republica Moldova!”, a mai declarat Marcel Ciolacu.