Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu premierul Han Duck-soo: „Vom lucra foarte strâns pentru a facilita investițiile greenfield, dar și fabrici de producție ale companiilor sud-coreene în România”

Publicat: 10 05. 2023, 14:30
Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, lider PSD și președinte al Camerei Deputaților, a avut o întâlnire la București cu premierul sud-coreean Han Duck-soo și susține că vor colabora „foarte strâns pentru a facilita investițiile greenfield, dar și fabrici de producție ale companiilor sud-coreene în România”.

Ce a spus Marcel Ciolacu (PSD) despre întâlnirea cu premierul din Coreea de Sud

Liderul PSD spune că a fost „o mare plăcere” să îl reîntâlnească pe prim-ministrul sud-coreean.

„A fost o mare plăcere să mă întâlnesc din nou, de data aceasta la București, cu premierul Republicii Coreea, domnul Han Duck-soo, pentru a continua discuțiile despre proiectele comune pe care le avem”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

El a menționat că proiectele abordate în decembrie 2022 la Seul reprezintă „o foaie de parcurs pentru noua etapă a Parteneriatului Strategic dintre țările noastre”.

„Vom lucra foarte strâns pentru a facilita investițiile greenfield, dar și fabrici de producție ale companiilor sud-coreene în România. În acest sens, am vorbit despre oportunități în domenii precum energia verde sau tehnologiile digitale, despre domeniul semiconductorilor, dar și de sporirea legăturilor dintre IMM-urile dintre țările noastre”, a mai declarat Marcel Ciolacu.