Marcel Ciolacu, după demiterea lui Vlad Voiculescu: „A venit mult prea târziu pentru mulți români”

Publicat: 14 04. 2021, 11:48
Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susținecădemiterea lui Vlad Voiculescua venit „mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea”.

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!

Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a spus Marcel Ciolacu, într-o postare peFacebook.

Vlad VoiculescușiAndreea Moldovan, demiși

Vlad Voiculescua fost demis din funcția de ministru al Sănătății. ȘiAndreea Moldovana fost demisă din funcția de secretar de stat. Intermatul la Ministerul Sănătății va fi asigurat deDan Barna.

”Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnuluiVlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnulDan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamneiAndreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a transmis premierul.