Marcel Ciolacu: Domnule Ciucă, pentru prima dată îmi este și jenă să vă răspund. Acest circ de-a opoziția nu ajută pe nimeni. Lucrez foarte bine cu toată lumea ca să nu pierdem niciun euro din PNRR

Publicat: 15 10. 2024, 23:00
Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a răspuns lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, și i-a transmis că „acest circ de-a opoziția nu ajută pe nimeni”.

Marcel Ciolacu, răspuns pentru Nicolae Ciucă

Liderul PSD a spus că îi este „și jenă” să îi răspundă omologului său de la PNL după declarațiile despre anunțul Comisiei Europene.

„Domnule Ciucă, pentru prima dată îmi este și jenă să vă răspund. Acest circ de-a opoziția nu ajută pe nimeni. Și nici pe dumneavoastră! Românii așteaptă altceva de la un om de stat. În primul rând așteaptă asumare. Iar tot ceea ce a invocat Comisia sunt lucruri petrecute în mandatul dumneavoastră”, a declarat Marcel Ciolacu, marți seara, într-o postare pe Facebook.

„Din fericire, lucrez foarte bine cu dl ministru Burduja și vom corecta toate nenorocirile făcute în companiile din energie de fostul ministru Virgil Popescu, colegul dvs. Lucrez foarte bine cu ministrul Transporturilor și probabil că ați sesizat că astăzi un alt coleg al dumneavoastră și-a dat demisia în sfârșit de la Metrorex. Lucrez foarte bine cu SGG-ul condus de PNL și vom relua cât mai repede procedurile la AMEPIP. Lucrez foarte bine cu toată lumea, domnule Ciucă, ca să corectăm ceea ce s-a greșit și să nu pierdem niciun euro din PNRR”, a continuat social-democratul.

Marcel Ciolacu: Vreți nu vreți, domnule Ciucă: sunteți parte a deciziei! Asumați-vă!

Liderul PSD i-a transmis omologului de la PNL că este „parte a deciziei”.

„Mai rămâne un singur lucru, pe care însă trebuie să-l decidem împreună în Coaliție: care este cea mai bună decizie pentru micii antreprenori, pe care clamați că îi susțineți. Avem nevoie de asumarea unei decizii politice clare cu privire la pragul pentru microîntreprinderi. Acela pus în PNRR de guvernul de dreapta condus de președintele PNL de la acea vreme- dl. Cîțu!”, a adăugat Marcel Ciolacu.

„Oamenii trebuie să știe: avem de ales între a scădea pragul la microîntreprinderi și a lua în jur de 300 de milioane de euro sau a renunța la bani și a păstra cuantumul actual de 500 de mii de euro. Vreți nu vreți, domnule Ciucă: sunteți parte a deciziei! Asumați-vă!”, a mai declarat premierul.