Marcel Ciolacu, despre PNRR: Se doreşte o forţare a acestui proiect. PSD îl va vota, dar asta nu înseamnă că îl va vota mâine (VIDEO)

Marcel Ciolacu, despre PNRR: Se doreşte o forţare a acestui proiect. PSD îl va vota, dar asta nu înseamnă că îl va vota mâine (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că social-democrații nu vor vota Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) dacă nu va avea loc o dezbatere ”în primul rând în interiorul partidelor politice”. Ciolacu îi acuză pe reprezentanții guvernului că doresc ”o forţare a acestui proiect”. ”PSD va vota acest proiect (…). Asta nu înseamnă că îl va vota mâine”, a spus șeful social-democrat, în cadrul unei conferințe de presă.

Șeful PSD, despre PNRR: E planul naţional al României și vrem să ştim ce cuprinde

„Eu şi colegii mei vom vota pentru copiii noştri din anul 2021 până în anul 2053. Acest proiect a fost dezbătut, prezentat publicului de către premier, de preşedintele Camerei. (…) E un proiect complex, asumat de toate familiile europene (…), care trebuie dezbătut foarte bine şi înţeles de români pentru a şti ce avem de făcut pentru viitor. PSD va vota acest proiect, asumat de toate familiile europene. Asta nu înseamnă că îl va vota mâine. Am solicitat o amânare şi o dezbatere pe acest proiect în primul rând în interiorul partidelor politice. Se doreşte o forţare a acestui proiect. PSD nu va participa la acest proiect”, a spus Marcel Ciolacu.

La remarca unui reporter, potrivit căruia premierul Florin Cîțu a spus că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă nu va fi prezentat în Parlament, șeful PSD a replicat: „Şi noi îi transmitem multă sănătate. Înseamnă să rezolve problema”.

„E planul naţional al României, nu e nici al lui Cîţu, nici al lui Orban, nici al lui Cioloş, al nimănui. Este planul nostru, al românilor. Şi vrem să ştim ce cuprinde”, a mai spus Marcel Cioalcu.

În aceeași conferință de presă, președintele PSD a vorbit și despre moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, pe care social-democrații o vor depune, miercuri, la Senat.

Marcel Ciolacu, despre PNRR: Se doreşte o forţare a acestui proiect. PSD îl va vota, dar asta nu înseamnă că îl va vota mâine

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis