Marcel Ciolacu, despre ordonanța privind plafonarea prețurilor: „Toată lumea vede că există o scădere semnificativă la anumite produse față de tarifele de luna trecută” (VIDEO)

Marcel Ciolacu, despre ordonanța privind plafonarea prețurilor: Toată lumea vede că există o scădere semnificativă la anumite produse față de tarifele de luna trecută (VIDEO)
Sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a lăudat la începutul ședinței de Guvern de joi Ordonanța privind plafonarea adaosului comercial. Acesta a precizat că măsura a dus la scăderea prețurilor la unele produse de bază cu 30%-40%:

„La 10 zile după intrarea în vigoare a ordonanței privind reducerea prețurilor la alimentele de bază, toată lumea vede că există o scădere semnificativă la anumite produse față de tarifele de luna trecută.

Mai mult, putem observa cu toții că produsele alimentare nu s-au mai scumpit. Practic, ordonanța își atinge scopul și doresc să îl feleicit pe domnul ministru al Agriculturii pentru perseverență.

A lucrat din greu ca să putem adopta această măsură esențială. Domnul ministru merge zilnic în supermarketuri ca să vadă prețurile. Cred că fiecare ministru și demnitar trebuie să facă la fel în magazinele din toată țara. Astăzi, realitatea arată că sunt prețuri cu 30%-40% mai mici la anumite produse de bază. Inflația este cu o singură cifră. Acesta este adevărul”, a spus Marcel Ciolacu la începutul ședinței de Guvern.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`