Marcel Ciolacu, despre AUR: Este inacceptabil ce s-a întâmplat. Au copiat ce făcea USR acum vreo trei-patru ani – și alte partide, în acel moment, aplaudau acest lucru (VIDEO)

Marcel Ciolacu, despre AUR: Este inacceptabil ce s-a întâmplat. Au copiat ce făcea USR acum vreo trei-patru ani – și alte partide, în acel moment, aplaudau acest lucru (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a condamnat drept „inacceptabile” incidentele de la protestul AUR și susține că, atunci când au încercat să blocheze Parlamentul, reprezentanții formațiunii conduse de George Simion „au copiat ce făcea USR acum vreo trei-patru ani – și alte partide, în acel moment, aplaudau acest lucru”.

Marcel Ciolacu, despre incidentele de la protestul AUR: „Este inacceptabil ce s-a întâmplat”

Întrebat despre această situație și eventuale măsuri, liderul PSD a răspuns: „Sunt ferm convins că liderii de grup vor veni cu anumite propuneri în Biroul Permanent. Haideți să vedem cu ce vin liderii de grup. Oricum este inacceptabil ce s-a întâmplat. A fost o manipulare. Cu toții știm că toate cele spuse de către ei că ar fi prinse în acele legi, că se vând copiii, toate au fost niște minciuni. Românii se vor lămuri într-o perioadă scurtă de timp că nimeni nu fură niciun copil și nu ia niciun copil”.

Cât despre blocarea Parlamentului de către cei de la AUR, el a spus: „Au copiat ce făcea USR acum vreo trei-patru ani – și alte partide, în acel moment, aplaudau acest lucru. Asta înseamnă să lași să se creeze precedent”.

„Țin foarte mult la funcționarea Camerei Deputaților și a Parlamentului și cred că corect este ca liderii de grup, că ei sunt interfața cu colegii mei, deputații, să vină cu aceste propuneri”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)