Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidențiale: Sunt ferm convins că Mircea Geoană va candida. Am crezut că se ocupă cu războaiele, nu cu lansări de cărți

Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidențiale: Sunt ferm convins că Mircea Geoană va candida. Am crezut că se ocupă cu războaiele, nu cu lansări de cărți
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit despre alegerile prezidențiale și s-a arătat „ferm convins” că Mircea Geoană „este în campanie” și „va candida”, transmite Agerpres.

Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidențiale și o eventuală candidatură a lui Mircea Geaonă

Întrebat duminică la Antena 3 despre o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană, liderul PSD a spus: „Avem două conflicte, avem un război în Ucraina, avem un conflict în Orientul Mijlociu şi avem România. Statul român şi România are şansa de a avea secretarul general adjunct la NATO, pe domnul Mircea Geoană. Am crezut că domnul Geoană se ocupă cu războaiele, cu asta se ocupă NATO, nu cu lansări de cărţi. Am înţeles. Domnul Geoană este în campanie. Domnul Geoană va candida”.

„Eu nu sunt ironic, dar eu presupun că românii aşteaptă în primul rând de la mine să vorbesc de ce fac la Guvern. Dar, eu cu domnul, cu românul Mircea Geoană nu am avut nicio discuţie în ceea ce priveşte situaţia de criză de securitate în care ne aflăm. Credeţi-mă că am avut cu toţi responsabilii din domeniu”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Mircea Geoană este în campanie, lansează cărți

Premierul spune că a discutat pe tema securității „cu toată lumea, mai puțin cu domnul Geoană, românul”.

„Am înţeles. Domnul Geoană este în campanie, lansează cărţi şi lumea îl roagă să candideze. (…) Foarte bine, dar sunt ferm convins că va candida. Sunt ferm convins că domnul Geoană va candida. Foarte bine pentru democraţie”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`