Marcel Ciolacu: ”Este revoltătoare, în contextul actual, chiar și o discuție despre desființarea Secției speciale”

Publicat: 27 12. 2019, 21:55
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține, într-o postare pe Facebook, că în acest moment este ”revoltătoare (…) chiar și o discuție despre desființarea Secției speciale”.

Liderul social-democrat a făcut aceatsă precizare chiar în timp ce la Guvern era în desfășurare o ședință pe a cărei ordine de zi figurează un memorandum al Ministerului Justiției prin care se cere desființarea Secției de Investogare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

”Este revoltătoare, în contextul actual, când zi de zi vedem ticăloșiile și abuzurile din justiție, chiar și o discuție despre desființarea Secției speciale.
Cazul Țăndărei, vă spune ceva, domnule Orban? Dar Cazul Rompetrol? Dar Cazul Hidra, al mafiei fierului vechi??

P.S. Poporul român s-a pronunțat prin referendum ca legile privind justiția să nu mai fie modificate prin OUG-uri. Orice dezbatere pe această temă trebuie să aibă loc doar în Parlament și prin consultarea asociațiilor de magistrați și a tuturor instituțiilor interesate (CSM, parchete, instanțe) pentru că independența magistraților este vitală pentru o justiție corectă”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.