Marcel Ciolacu: Coaliția va dezbate urgent majorarea plafonului de impozitare a pensiilor / Deciziile cu pensii majorate nu mai pot fi anulate / Răspuns prioritar pentru cei care dovedesc că li s-a aplicat eronat recalcularea (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Coaliția va dezbate urgent majorarea plafonului de impozitare a pensiilor / Deciziile cu pensii majorate nu mai pot fi anulate / Răspuns prioritar pentru cei care dovedesc că li s-a aplicat eronat recalcularea (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Coaliția PSD-PNL va dezbate în regim de urgență proiectul privind majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3.000 de lei, a declarat premierul Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, luni, la începutul ședinței de Guvern.

Marcel Ciolacu, anunțuri pentru pensionari

„Pentru că azi începe și sesiunea parlamentară, anunț că prima urgență a coaliției PSD-PNL este dezbaterea în regim de urgență a proiectului privind majorarea plafonului de impozitare și a pensiilor la 3.000 de lei. Adoptăm în proces accelerat acest proiect și dăm astfel timp caselor de pensii să pregătească sistemul pentru a aplica decizia din 1 octombrie”, a declarat premierul.

„Închei cu un mesaj pentru pensionari. Toți cei care în urma recalculării au decizii cu pensii majorate să aibă certitudinea că această decizie nu mai poate fi anulată și îi asigur că nimeni nu se atinge de banii lor. De asemenea, toți cei care dovedesc că li s-a aplicat eronat recacularea pensiei vor primi un răspuns prioritar cu detalii clare privind rezolvarea situației”, a continuat Marcel Ciolacu.

„În cazul pensionarilor nevăzători și cu dizabilități, pregătim rapid un mecanism de compensare ca să le asigurăm o pensie decentă. Reparăm toate aceste nedreptăți și demonstrăm că prețuim munca celor care au ridicat această țară. Doar așa putem construi în viitor o Românie corectă”, a mai spus liderul PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)