Marcel Ciolacu: Coaliția își va duce mandatul la capăt. Cam în jur de 23 decembrie va fi învestit viitorul guvern / Nu văd mare influență a războiului din Ucraina în ceea ce privește coaliția (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Coaliția își va duce mandatul la capăt. Cam în jur de 23 decembrie va fi învestit viitorul guvern / Nu văd mare influență a războiului din Ucraina în ceea ce privește coaliția (VIDEO)
Sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Coaliția de guvernare își va duce mandatul la capăt, a declarat premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, vineri, într-o conferință de presă în Suceava.

Marcel Ciolacu: Nu văd mare influență a războiului din Ucraina în ceea ce privește coaliția

Răspunzând la întrebările reporterilor, liderul PSD a declarat: „Sincer, nu văd mare influență a războiului din Ucraina în ceea ce privește coaliția. Cu adevărat, România are nevoie de o stabilitate politică și ne-am asumat această stabilitate politică. Vă reamintesc că eu împreună cu colegii mei (…) am hotărât să intrăm la guvernare”.

„Aduceți-vă aminte complexitatea problemelor din acel moment, de acum trei ani, când am hotărât să intrăm la guvernare, și cred că am adus o coerență în actul de guvernare și o diferență față de vechea coaliție de dreapta, unde posturile se trăgeau din fes, unde certurile erau la ordinea zilei, unde se retrăgeau miniștri din ședințele de Guvern și nimic nu funcționa”, a adăugat premierul.

Marcel Ciolacu: Coaliția își va duce mandatul la capăt

Liderul PSD a estimat că viitorul guvern va fi învestit în jurul datei de 23 decembrie.

„Suntem oameni maturi. Avem, normal, cum este în politică, un interes nu neapărat comun la aceste alegeri, fiindcă de această dată candidăm separat. Eu le-am arătat potențialul unei candidaturi comune la europarlamentare, au ales altă cale, o respect. Suntem într-un an electoral, e normal să fie și astfel de declarații, dar coaliția își va duce mandatul până la capăt. Consider, cam în jur de 23 decembrie va fi învestit viitorul guvern”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)