Marcel Ciolacu anunță noi discuții cu sindicaliștii din Sănătate: „Sunt ferm convins că vom găsi împreună soluții” (VIDEO)

Marcel Ciolacu anunță noi discuții cu sindicaliștii din Sănătate: „Sunt ferm convins că vom găsi împreună soluții” (VIDEO)
Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD și noul prim-ministru al României, a fost întrebat despre protestul de vineri al sindicaliștilor din Sănătate și a anunțat că vor avea loc noi discuții cu sindicaliștii din sector.

Marcel Ciolacu (PSD) anunță noi discuții cu sindicaliștii din Sănătate

Întrebat de presă despre protestul de vineri al Uniunii TESA a angajaților din sectorul sanitar, premierul a răspuns: „Există două sindicate în Sănătate. Eu cu domnul fost prim-ministru, Nicolae Ciucă, ne-am văzut cu singurii reprezentanți ai unui sindicat, va urma să avem această întâlnire. S-au făcut, s-au încheiat lucrurile și au trecut prin ședința de Guvern la Anexa 2, s-au negociat anumite lucruri care o să se prindă în viitoarele ședințe de Guvern. Sunt ferm convins că vom găsi împreună soluții”.

„Mâine avem prima întâlnire cu fostul ministru al Finanțelor și cu noul ministru. Luni am solicitat domnului guvernator Mugur Isărescu să găsească disponibilitatea de a avea o întâlnire și la Guvern. După ce vom detalia toate aceste lucruri, sunt ferm convins că o să vin să vi le explic”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`