Marcel Ciolacu: „Am depășit momentul în care România trebuie să trăiască mai ales în timpul campaniilor electorale în circ, scandal și să împingem românii să voteze contra”

Marcel Ciolacu: Am depășit momentul în care România trebuie să trăiască mai ales în timpul campaniilor electorale în circ, scandal și să împingem românii să voteze contra
Liderii PSD si PNL se intalnesc la sediul aliantei inainte de a merge semnaturile pentru alegerile europarlamentare la sediul BEC, in Bucuresti, 5 aprilie 2204. Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat vineri la sediul Biroului Electoral Central că prin coaliția PSD-PNL s-a depășit momentul în care România „trebuie să trăiască mai ales în timpul campaniilor electorale în circ, scandal și întotdeauna să folosim și să împingem românii de a vota contra”:

Marcel Ciolacu, despre listele comune pentru europarlamentare

„În acest moment este oficial, cele două partide au constituit o alianță electorală. Am făcut o alianță electorală la fel cum am construit și o coaliție de guvernare.

Nu am făcut-o nici pentru PSD, nici pentru PNL, am reușit împreună să depășim toate discuțiile interne și să arătăm și în interiorul partidelor să arătăm românilor că avem maturitatea politică de a lua o decizie nu pentru noi, pentru stabilitate, pentru dezvoltare, într-un moment în care România nu își permite să piardă vreo investiție, vreun ban european, vreo coerență când vorbim de aderarea integrală la Spațiul Schengen, și terestru, când vorbim despre eliminarea vizelor pentru SUA și nu în ultimul rând când vorbim despre aderarea la OECD. Acestea sunt proiectele mari pentru care de fapt am creat această alianță electorală.

După ce românii vor decide prin vot vom vedea după data de 10 iunie deciziile ulterioare politice. Din punctul meu de vedere, atât eu, cât și domnul președinte Nicolae Ciucă am făcut ceea ce este corect pentru România și pentru români.

Am dat dovadă de maturitate politică. Am depășit momentul în care România trebuie să trăiască mai ales în timpul campaniilor electorale în circ, scandal și întotdeauna să folosim și să împingem românii de a vota contra. Noi venim cu o ofertă, venim cu o ofertă administrativă pentru Capitala României, o capitală europeană, venim cu o ofertă europeană pentru alegerile europarlamentare, cu o ofertă de stabilitate, de construcție și nu mai îndemnăm românii să voteze contra unui partid sau altui partid”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie