Marcel Ciolacu: Am comandat o Dacia electrică, o să fie printre primele 10 astfel de mașini din România / PSD a organizat evenimentul ”Adevărata Vineri Verde” (VIDEO)

Publicat: 04 06. 2021, 11:42

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că a comandat pentru partid o maşină Dacia electrică şi va încerca să cumpere câte una pentru fiecare filială. Declarația a fost făcută în cadrul evenimentul ”Adevărata Vineri Verde”, organizat de social-democrați.

Marcel Ciolacu, declarații la evenimentul ”Adevărata Vineri Verde”

„Am decis că există o vineri verde şi, împreună cu domnul primar Băluţă, am venit cu Zoe (o maşină electrică). Am împrumutat-o pe Zoe. Data viitoare o să venim cu propria noastră Dacie electrică.

Am comandat-o şi o să fie printre primele 10 Dacii electrice din România. Încurajez autorităţile locale să cumpere astfel de maşini”, a declarat Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Acesta a precizat că Dacia electrică va fi cumpărată din banii partidului, din cotizaţii, și că vor încerca să cumpere astfel de mașini pentru toate filialele.

Vineri, PSD a organizat evenimentul ”Adevărata Vineri Verde”, în cadrul căruia social-democrații vor merge la serviciu sau îşi vor duce copiii la şcoală folosind mijloace nepoluante sau transportul în comun. Evenimentul este o replică la campania ”Vinerea Verde”, demarată în martie de Ministerul Mediului.