Marcel Ciolacu, alături de George Tuță în Piața 16 Februarie. Mesaj clar de susținere pentru candidatul alianței la Primăria Sectorului 1

Marcel Ciolacu, alături de George Tuță în Piața 16 Februarie. Mesaj clar de susținere pentru candidatul alianței la Primăria Sectorului 1
captură video Facebook - Partidul Social Democrat

Marcel Ciolacu a efectuat o vizită în Piața 16 Februarie, luni, și a fost însoțit și de George Tuță, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Sectorului 1. Premierul a transmis astfel un mesaj clar de susținere pentru liberal.

Marcel Ciolacu, alături de George Tuță și Gabriela Firea în Piața 16 Februarie

În cadrul vizitei efectuate în Piața 16 Februarie alături de George Tuță și Gabriela Firea, Marcel Ciolacu a criticat activitatea administrației Clotilde Armand în „săracul Sector bogat numărul 1”.

„Spuneți-mi și mie, suntem în săracul Sector bogat numărul 1, acesta e adevărul, cel mai bogat sector, sute de milioane de conturi la doamna Clotilde în cont, și uitați-vă organizarea din piețe, deci din cel mai bogat sector, de fapt, e cel mai sărac”, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul vrea „un program și o viziune pentru tot Bucureștiul”

Liderul PSD consideră că viitorul primar general trebuie să colaboreze cu primarii de sector și să vină cu „un program și o viziune pentru tot Bucureștiul”.

„Regulile nu trebuie să fie diferite în Sectorul 1 față de Sectorul 3, față de Sectorul 4, 5 sau 6. Trebuie un program și o viziune pentru tot Bucureștiul, fiindcă Bucureștiul e un întreg. Acest lucru îl face primarul general, împreună, nu de capul lui, împreună cu primarii de sector. Așa se muncește, integrat”, a mai spus Marcel Ciolacu, în marja vizitei efectuate alături de George Tuță și Gabriela Firea în Piața 16 Februarie din Sectorul 1.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`