Marcel Ciolacu a mers alături de Gabriela Firea în Piața 16 Februarie din „săracul Sector bogat numărul 1”: „Trebuie un program și o viziune pentru tot Bucureștiul. Așa se muncește, integrat” (VIDEO)

Publicat: 27 05. 2024, 12:18
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a criticat activitatea administrației Clotilde Armand în Sectorul 1, luni, cu ocazia unei vizite efectuate în Piața 16 Februarie alături de Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei.

Marcel Ciolacu: Trebuie un program și o viziune pentru tot Bucureștiul

Premierul a pledat pentru o abordare integrată în administrarea celui mai mare oraș din țară.

„Regulile nu trebuie să fie diferite în Sectorul 1 față de Sectorul 3, față de Sectorul 4, 5 sau 6. Trebuie un program și o viziune pentru tot Bucureștiul, fiindcă Bucureștiul e un întreg. Acest lucru îl face primarul general, împreună, nu de capul lui, împreună cu primarii de sector. Așa se muncește, integrat”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ce a spus despre „săracul Sector bogat numărul 1”

Atât liderul PSD, cât și candidata PSD la Primăria Capitalei au criticat activitatea administrației Clotilde Armand.

„Spuneți-mi și mie, suntem în săracul Sector bogat numărul 1, acesta e adevărul, cel mai bogat sector, sute de milioane de conturi la doamna Clotilde în cont, și uitați-vă organizarea din piețe, deci din cel mai bogat sector, de fapt, e cel mai sărac”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Comparativ cu piețele din sectoarele 3 și 4, care sunt foarte moderne, unde sunt condiții civilizate, vin producători”, a adăugat Gabriela Firea.