Marcel Ciolacu a dezvăluit ce notă a luat la BAC: „Sper că s-au lămurit, din acest moment, și nu o să vină cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani” (VIDEO)

Marcel Ciolacu a dezvăluit ce notă a luat la BAC: Sper că s-au lămurit, din acest moment, și nu o să vină cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a spus ce notă a luat la examenul de Bacalaureat pentru a pune punct discuțiilor publice referitoare la diploma sa. Ciolacu a precizat, într-un clip pe TikTok, că a susținut „examenul maturității” în urmă cu 38 de ani.

„Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani, când am terminat liceul”

„Am decis să închid acest subiect pentru totdeauna”, a scris Marcel Ciolacu, la descrierea clipului video.

„Ca orice om normal, aseară, după ce am terminat și cu crescătorii de oi, m-am dus acasă. Am avut proasta inspirație să dau drumul la televizor și să văd știrile. Normal că toate știrile au început că eu n-am știut să răspund la întrebarea ce medie am avut la examenul de Bacalaureat. Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani. Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele să închidem acest circ, care la început am crezut că e unul într-o limită normală.

Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani, când am terminat liceul, l-am luat cu media 7,03, iar dacă tot am căutat, am și diploma de licență de la facultate, unde am susținut examenul și am luat media 9. Sper că s-au lămurit din acest moment și nu o să vină cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani sau ce tip de stilou am folosit la examenul de licență. Mulțumesc mult pentru înțelegere!”, a spus prim-ministrul României.

@marcel_ciolacu Am decis să închid acest subiect pentru totdeauna. 🤝 #marcelciolacu #unpresedintepentrutoti ♬ sunet original – marcel_ciolacu

Urmăriți B1TV.ro și pe
`