Mara Mareș, ACUZATĂ de colegii liberali. De ce sunt nemulțumiți tinerii din PNL

Mara Mareș, ACUZATĂ de colegii liberali. De ce sunt nemulțumiți tinerii din PNL

Înainte de alegerile pentru conducerea Tineretului Liberal, Mara Mareș, una dintre candidați, este acuzată de tineri.

În cursa pentru președinția organizației liberale se află Mara Mareș, Glad Varga și Radu Surugiu.

Tinerii acuză că seniorii fac presiune ca cea câștigătoarea să fie deputata de Brașov, printre cei care s-au implicat fiind și Ludovic Orban, președintele PNL.

Astfel, Bogdan Pintilie, vicepreședintele organizației din Brașov, o acuză nu ar trebui să ocupe o astfel de funcție pentru că se folosește de influența seniorilor.

În continuare redăm mesajul postat de Bogdan Pintilie pe Facebook.

“Ce este cel mai grav și ce mă deranjează pe mine și pe o bună parte dintre colegii mei, este că toate aceste jocuri, sunt făcute de către domnișoara Deputat Mara Mareș, cea care declară că susține tinerii, că oricine poate apela la ea când are nevoie, bla bla bla. Gogoși!

Ca să înțelegeți cât de mult o interesează pe ea de tineri și in special de colegii ei, am aflat ultimii, dar ultimii, că dumneaei își depune candidatura pentru Președinția TNL Romania!

Cum am aflat tot ultimii, când a fost pusă pe poziția 1 la Alegerile Locale din 2016, deși in interiorul partidului era cotată cu locul 7-8, astea fiind ultimele locuri.

Vreau să știu, Draga mea colegă, cum te poți uita in ochii noștri, ai colegilor tai, după ce ne-ai mințit și încă ne minți și mai nou, bagi candidați pe sub mână, fără să te consulți cu Noi, proștii ăia agramați care ti-am făcut Campanie și te-am susținut?

Cum poți să nu îl pui pe listă pe Ionut Dragutu, Președintele Filialei Județene, dar să îi spui că o să faci lobby pentru el, că o să îl susții?

Îl susții la ce?

In fața cui?

L-ai eliminat de pe listă și nu ai comunicat nici cu el, nici cu noi, dar ai tupeul să spui că îl susții!

Să îți fie Rușine!

Imi asum cele scrise mai sus, in calitate de PrimVicepresedinte al PNL-Tineret, ales prin vot de 150 de membri, din 160 și nu impus sau băgat pe ușa din spate, cum știi tu cine a intrat.

Mi-e Rușine mie și mă doare că am colegi care sunt de acord cu ce zic, dar le este frică să o spună, să se ridice și să eliminăm toți Comuniștii din partid, care își bagă neamurile și copiii la înaintare..și-au bătut joc de munca mea și a voastră.

In PNL, la ora actuală, se întâmpla exact ce se întâmpla in perioada comunistă, degeaba arătăm cu degetul spre PSD, ei spre deosebire de noi, au văzut unde au greșit și și-au îndreptat Greșelile, in schimb noi suntem preocupați mai mult să ne batem între noi.

Imi asum aici, public, că nu candidez la nicio funcție, nu susțin un alt candidat, nu am niciun interes, nu mi-a zis nimeni să scriu sau ce să scriu și nici nu o voi face in viitorul apropiat!

Domnișoara deputat, colega mea dragă, eu NU îți acord duminică votul meu, pentru că nu ai făcut nimic să îl meriți, ba mai mult, după ce te-ai văzut cu sacii in căruță, ai început să tai oameni de pe liste, drept recunoștință pentru munca ce au prestat-o pentru tine.

Nu mă interesează ce jocuri politice sunt, ce ai promis și cui, cu părere de rău, in calitate de tânăr și coleg, nu mă simt reprezentat de tine!

Atât am să îți mai zic: dacă o să te comporți și la nivel national, cum te-ai comportat și la BRASOV, nu o să mai apuci al doilea mandat de deputat la care speri, candidând din partea tineretului și nu a Brașovului, pentru ca nu te-ar mai susține nimeni și știi asta.

Și să îl citez pe un domn coleg de la seniori:" am muncit ca prostul și M-am certat Cu toată lumea, ca să vină o mucoasă și să își bată joc de munca mea!"

Ar mai fi multe de zis, dar ti-am acordat deja prea mult timp.

P.s: nu mă las intimidat, oricâte amenințări am primit și voi primi, sunt deja obișnuit, mai schimbați tactica, măcar treceti la fapte, dacă vreți să vă iau puțin mai in serios!”, a scris Bogdan Pintilie.b

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”