Mai mulți parlamentari PSD ar urma să voteze moțiunea de cenzură contra Guvernului Tudose. ”Îşi dau seama că partidul are o problemă de imagine din cauza lui Dragnea”

Mai mulți parlamentari PSD ar urma să voteze moțiunea de cenzură contra Guvernului Tudose. ”Îşi dau seama că partidul are o problemă de imagine din cauza lui Dragnea”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liberalii au semnale că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose va fi votată şi de o parte din parlamentarii PSD, a declarat deputatul PNL Adrian Oros.

Liberalul a mai spus că principalale două preocupări ale Guvernului Tudose sunt acoperirea prin şmecherii fiscale a unei părți din promisiunile electorale și ”reformarea” Justiției, astfel încât liderii PSD și ALDE să scape de problemele penale.

”Am depus acum moţiunea pentru că de 3 – 4 luni, guvernarea nu are legitimitate, a câştigat pe promisiuni mincinoase care nu pot fi onorate. Preocupările principale ale Guvernului sunt de a acoperi prin şmecherii fiscale o parte din promisunile electorale şi de a reforma justiţia, astfel încât unii lideri ai coaliţiei PSD – ALDE să scape de dosarele penale. Avem semnale că moţiunea de cenzură va fi votată şi de o parte din parlamentarii PSD care au curajul să ridice capul şi vor vota alături de noi. În mod individual s-au purtat discuţii cu parlamentari PSD care sunt nemulţumiţi de Liviu Dragnea şi care îşi dau seama că partidul are o problemă de imagine din cauza problemelor penale ale lui Dragnea”, a declarat Adrian Oros, citat de Mediafax.

Acesta a mai spus că parlamentarii PSD mai ales din Transilvania sunt revoltați deoarece partidul a numit în poziții-cheie doar apropiaţi ai lui Liviu Dragnea din judeţele din zona de sud a ţării.

Oros a avertizat că modificările la Legile Justiției vor fi votate de Guvernul Tudose înainte de sărbători.

Pentru ca moţiunea de cenzură să treacă este nevoie de 233 de voturi, mai precizează Mediafax.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`