Magistrații au ridicat interdicţia de a părăsi ţara pentru omul de afaceri Costel Căşuneanu, judecat într-un dosar de corupție

Magistrații au ridicat interdicţia de a părăsi ţara pentru omul de afaceri Costel Căşuneanu, judecat într-un dosar de corupție
Foto: mediafax.ro

Magistrații Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au ridicat interdicţia de a părăsi ţara dată de procurorii DNA pentru omul de afaceri Costel Căşuneanu. Acesta este judecat într-un dosar de corupţie, alături de senatorul Cătălin Voicu şi judecătorul Florin Costiniu.

Potrivit Mediafax, pe 29 februarie, magistrații ÎCCJ au respins cererea de revocare a măsurii obligării de a nu părăsi ţara emisă în cazul judecătorului Florin Costiniu şi totodată a admis cererea de revocare a interdicţiei în cazul omului de afaceri Costel Căşuneanu. Această hotărâre a fost confirmată luni de completul de cinci judecători al instanţei supreme, rămânând definitivă.

Senatorul Cătălin Voicu, judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru trafic de influenţă, complicitate la trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi, respectiv, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`