Ludovic Orban: ‘Vom discuta individual și cu membrii Pro România pentru asigurarea cvorumului la învestirea Guvernului’

Publicat: 25 10. 2019, 18:08
Foto: Facebook/ PNL

Premierul desemnatLudovic Orbana declarat, vineri, că liberalii sunt în discuţii individuale cu 25 de parlamentari independenţi şi de la PSD.

Totodată, șeful PNL a precizat că vor exita discuții și cu membrii Pro România pentru aigurarea cvorumului în Parlament la învestirea Guvernului, în pofida anunțului lui Victor Ponta că nu susține Executivul Orban.

„V-am spus că suntem în discuţii individuale cu peste 25 de parlamentari (de la PSD şi neafiliaţi politic – n.r.). Sigur că acum, fiind în situaţia în care Victor Ponta a anunţat că nu sprijină învestirea Cabinetului, evident vom discuta individual şi cu parlamentarii de la Pro România, pentru a fi prezenţi şi pentru a participa la asigurarea cvorumului. Suntem în discuţii continue şi sunt la fel de încrezător că vor exista mulţi parlamentari care să susţină guvernul. Au şi fost date declaraţii din partea unor parlamentari independenţi, din partea unor parlamentari, inclusiv PSD, prin care s-a anunţat intenţia de a susţine învestirea guvernului”, a afirmat Orban la sediul central al PNL, potrivit Agerpres.

Componența Guvernului Orban: Vezi lista completă a MINIȘTRILOR