Ludovic Orban: Toți candidații PNL de la alegerile locale, stabiliți până în 7 martie (VIDEO)

Publicat: 26 02. 2020, 16:44
Foto: Inquam Photos / George Calin

PNL va avea stabiliți toții candidații de la alegerile locale la finalul săptămânii 1-7 martie, a afirmat Ludovic Orban, miercuri, la Palatul Cotroceni.

„De altfel, știți foarte bine că PNL a luat o decizie ca până în data de 1 martie toate organizațiile partidului să formuleze propuneri de candidați de primari și de candidați pentru funcțiile de președinți de consiliu județean, urmând ca, în perioada 1-7 martie, Biroul Politic Național (n.r. – al PNL) să analizeze candidaturile pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ și pentru funcția de președinte al consiliului județean și să dea votul – adică decizia finală. La finele săptămânii 1-7 martie, noi vom avea stabiliți toți candidații și veți afla candidatul sprijinit de PNL și la Primăria Capitalei, și la toate primăriile din România”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat dacă candidatul PNL la Primăria Capitalei va fi el însuși, Ludovic Orban a răspuns: „Bineînțeles că au început speculațiile. Veți afla curând candidatul la Primăria Capitalei, care va fi sprijint de PNL”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.