Orban: Cine îşi imaginează că poate să rămână secret dosarul „10 August” se înșală. Cine îşi imaginează că poate să rămână secret cine a tras în ’89 se înşală. Democraţia va învinge în România

Publicat: 13 10. 2019, 18:32

Cine îşi imaginează că poate să rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înşală, a averizat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la Timișoara, la Adunarea regională a organizațiilor PNL din vestul țării.

„Suntem la 30 de ani de la Revoluţie şi este momentul să punem punct tranziţiei. După 30 de ani, nu am aflat cine a tras în noi, cine a organizat mineriadele. Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase care să transforme Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetăţenilor.

Cine îşi imaginează că poate să rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înșală. Cine îşi imaginează că poate să rămână secret cine a tras în 89 se înşală. Cine își imaginează că vom tolera la nesfârșit să nu aflăm cine sunt vinovați, care au omorât copiii noștri, trebuie să știe că va veni vremea adevărului. Cine își imaginează că la nesfârșit vor fi ascunse identitățile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizați în București cu ocazia mineriadelor trebuie să știe, adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei.

Democraţia va învinge în România”, a declarat liderul PNL.