Ludovic Orban susține că Băsescu a fost cel mai bun primar al Bucureştiului, dar nu ar avea nicio șansă dacă ar candida acum (VIDEO)

Ludovic Orban susține că Băsescu a fost cel mai bun primar al Bucureştiului, dar nu ar avea nicio șansă dacă ar candida acum (VIDEO)

Traian Băsescu a fost cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala. O spune actualul candidat al PNL la primaria Bucureştiului Ludovic Orban. Acesta a explicat că Băsescu este singurul care a avut o viziune pe termen lung în privinţa dezvoltării Capitalei, informează B1 TV.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei Ludovic Orban susține că fostul preşedinte Traian Băsescu este cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureştiul. Prezent la o emisiune la Realitatea TV, Orban spune că Băsescu a vrut să pună în aplicare un program coerent pentru Capitală.

Pe de altă parte Ludovic Orban susține că dacă ar candida acum pentru primăria Capitalei, fostul șef al statului nu ar avea nicio șansă.

”Pentru un fost președinte, este sub demnitatea poziției pe care ai ocupat-o”, a afirmat acesta.

Ludovic Orban a mai declarat că vrea să câştige primăria Capitalei cu 40%, indiferent ce contracandidati ar avea.

Ludovic Orban susține că Băsescu a fost cel mai bun primar al Bucureştiului, dar nu ar avea nicio șansă dacă ar candida acum

#DIRECT_ONE_4vkpvq#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`