Ludovic Orban: ‘Suntem pregătiți pentru guvernare. Să nu cădem în ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben OUG după OUG’ (VIDEO)

Ludovic Orban: 'Suntem pregătiți pentru guvernare. Să nu cădem în ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben OUG după OUG' (VIDEO)
Foto: facebook.com/ludovic.orban.79

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud-Est, de la Constanța, că liberalii sunt pregătiți pentru guvernare. Într-un atac la adresa Executivului PSD, Orban și-a atenționat colegii că nu trebuie să cadă în ispita de a lua decizii pe picior și ”de a scoate din joben OUG după OUG”.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

”România va continua mersul pe un drum corect alături de președintele Klaus Iohannis și de PNL.Președintele a arătat că are forța de a uni toți românii corecți și cinstiți.

Trebuie să ne pregătim pentru guvernare și suntem pregătiți pentru guvernare. Trebuie să facem lucrul ăsta cu trudă, cu modestie, cu smerenie față de concetățeni, astfel încât orice decizie să garanteze efectele favorabile pentru societatea românească.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Să nu cădem în ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben OUG după OUG, fără niciun fel de studiu de impact. (…)

Avem de dus cea mai importantă campanie, cea pentru alegerea lui Klaus Iohannis ca președinte al României. Klaus Iohannis a arătat că este un om căruia nu îi este teamă de adversari, a arătat stăpânire de sine, caracter, capacitatea de a fi de partea oamenilor.

Campania pe care o avem de dus este decisivă. Președintele României dă direcția țării, are capacitatea de a uni toate forțele pentru a reuși ca România să se îndrepte în direcția corectă”, a declarat Ludovic Orban.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare