Ludovic Orban: Sunt pregătit să câștig Primăria Capitalei din partea PNL. Mă potrivesc mai bine cu profilul candidatului așteptat de bucureșteni (VIDEO)

Ludovic Orban: Sunt pregătit să câștig Primăria Capitalei din partea PNL. Mă potrivesc mai bine cu profilul candidatului așteptat de bucureșteni (VIDEO)
Foto: Captură video

Ludovic Orban a explicat în cadrul emisiunii „Dosar de Politician”, moderată de Silviu Mănăstire, de ce s-a luat decizia schimbării candidatului PNL și de ce a fost ales.

„Am intrat în competiția internă pentru desemnarea candidatului PNL și am rămas în cursă chiar și după ce Cristian Bușoi a fost propus de conducere. Când Predoiu a devenit președintele PNL București a anunțat că se va mai face un sondaj în luna februarie și decizia finală se va lua după el”, a spus liberalul.

Orban a precizat că toți colegii său au considerat că e mai potrivită candidatura sa la Primăria Capitalei.

Ludovic Orban: Sunt pregătit să câștig Primăria Capitalei din partea PNL

#DIRECT_ONE_t5gavr#

Motivele reies din rezultatele sondajului efectuat – „Pentru că am o capacitate mai mare de a mobiliza electoratul de dreapta în lupta cu PSD și o mai bună potrivire cu profilul candidatului așteptate de bucureșteni”, a precizat politicianul.

Acesta a recunoscut că știa de schimbare chiar din luna octombrie.

„Sunt pregătit să câștig Primăria Capitalei din partea PNL. Toată echipa e mobilizată pentru atingerea acestui scop. Nu a existat niciun fel de conflict în PNL!”, a punctat Orban.

Întrebat dacă această candidatură este una serioasă, Orban a afirmat că „în ce mă privește, sunt cunoscut pentru perseverența mea. Nu mă joc cu astfel de lucruri. Am intrat extrem de serios în competiție pregătindu-mă, având tot bagajul de cunoștințe și mai ales evaluarea soluțiilor posibile pentru rezolvarea problemelor Bucureștiului”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”
18:46 - Lasconi: S-a ajuns la un record istoric de împrumuturi. Ciolacii nu au de gând să oprească această risipă. Dacă îi lăsăm să câștige alegerile, de anul viitor vom avea cu toții taxe și prețuri și mai mari
18:41 - Doi români stabiliți în Italia au fost șocați de prețurile dintr-un supermarket de la noi: „E scump în România, ce să facem, ne descurcăm cum putem”
18:20 - O navă s-a ciocnit cu alte două vapoare în Portul Constanţa. Imagini cu momentul impactului (VIDEO)
18:15 - Elev din Reșița, arestat după ce și-a bătut un coleg. Nu e prima dată când are probleme cu legea
18:15 - Se reduce perioada în care șoferii vor putea circula pe Transalpina. Între ce ore vor avea voie șoferii să circule pe drum
18:05 - O explozie a distrus un bloc din Adjud. O persoană a fost salvată de sub dărâmături de pompieri
17:51 - Guran (PNL), despre legea care-l ajută pe Iohannis să candideze la Senat: „Dacă unei singure persoane i se încalcă un drept, trebuie dată o lege și pentru o singură persoană” (VIDEO)