Ludovic Orban: Respect drepturile fiecărui cetăţean, inclusiv dreptul de a avea orice orientare doreşte. Eu sunt un susţinător al familiei tradiţionale (VIDEO)

Ludovic Orban: Respect drepturile fiecărui cetăţean, inclusiv dreptul de a avea orice orientare doreşte. Eu sunt un susţinător al familiei tradiţionale (VIDEO)
Foto: gov.ro

Ludovic Orban a precizat că respectă drepturile fiecărui cetăţean, inclusiv acela de a avea orice orientare doreşte. El a precizat că este un susţinător al familiei tradiţionale.

Întrebat cum comentează faptul că Parlamentul European a decis ca Uniunea Europeană să fie„zonă de libertate LGTBIQ” şi careeste stadiul unui proiect referitor la parteneriatul civil care a primit aviz negativ de la Guvern în 2020, el a precizat: „Respect drepturile fiecărui cetăţean, inclusiv dreptul de a avea orice orientare doreşte. Pe de altă parte, eu sunt un susţinător al familiei tradiţionale şi este cunoscută această pozițiamea”

Eurodeputaţii se mobilizează pentru a transforma UE într-o „zonă de libertate“ a LGBT

Parlamentul European (PE) a dezbătut un proiect de rezoluţie care proclamă Uniunea Europeană (UE) drept o „zonă de libertate” pentru lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali (LGBT), potrivit News.ro.

Comisarul european însărcinat cu Egalitatea Helena Dalli şi-a exprimat miercuri ”susţinerea” faţă de această iniţiativă Ea subliniază că, în mai multe state UE, lesbienele, gay-ii, bisexualii, transsexualii, intersexualii şi persoanele queer (LGBTIQ) se confruntă cu atacuri tot mai numeroase din partea unor oficiali politici, religioşi şi altor figuri publice”. ”UE trebuie să fie o zonă de libertate pentru noi toţi, fără excepţie”, a îndemnat ea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`