Ludovic Orban, după referendum: Dragnea și PSD-ul au furat literalmente un proiect. Pe tot ce pune mâna Dragnea se ofilește, se usucă, e compromis, e distrus (VIDEO)

Publicat: 10 10. 2018, 23:27

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, că referendumul privind familia a picat și pentru că PSD a confiscat această inițiativă, iar ”pe tot ce pune mâna Dragnea se ofilește, se usucă, e compromis, e distrus”.

”Referendumul în sine nu a fost o născocire a lui Dragnea. Sigur că Dragnea a încercat să-l confiște și lucrul ăsta a fost sancționat de oameni și poate de aia nici nu s-a întrunit cvoumul, pentru că toată lumea a simțit că e ceva, ”o șmecherie a lui Dragnea”, că ”Dragnea a încercat să confiște referendumul” sau că ”întrebarea e pusă așa ca să facă el o altă modificare în Constituție care să-l avantajeze”. A circulat informația asta și pe cale orală, și pe internet. Asta a fost o manipulare, evident.

Mare parte din campania de boicot s-a bazat pe manipulări, cum, din păcate, au existat exagerări și manipulări și de partea celalaltă.

Dragnea și PSD-ul au furat literalmente un proiect care nu le-a aparținut. Inițiativa de revizuire a Constituției a fost o inițiativă cetățenească, a unei coaliții de organizații neguvernamentale, care a fost susținută de 3 milioane de cetățeni. Au furat-o, au confiscat-o, au încercat să o folosească în interes propriu, au umplut-o de penibil, că pe tot ce pune mâna Dragnea se ofilește, se usucă, e compromis, e distrus, apoi au făcut și semi-blat, în sensul că deși au spus că sunt marii susținători ai referendumului pentru familie, de fapt nu și-au mobilizat partidul pentru referendum”, a declarat Ludovic Orban, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.