Ludovic Orban: Redeschiderea activităţii jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiţii sanitare şi în funcţie de evoluţia crizei epidemiologice

Ludovic Orban: Redeschiderea activităţii jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiţii sanitare şi în funcţie de evoluţia crizei epidemiologice

Premierul Ludovic Orban a avut joi, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc, în contextul măsurilor pe care Guvernul va continua să le ia pentru limitarea efectelor în plan economic și social ale crizei coronavirus. Reprezentanții industriei de profil au solicitat menținerea, pe perioada stării de alertă, a măsurilor de sprijin pentru acest sector. Orban a dat asigurări că Guvernul va analiza propunerile înaintate și a afirmat că redeschiderea activității jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiții sanitare și în funcție de evoluția crizei epidemiologice.

Premierul Ludovic Orban a precizat că redeschiderea activităţii jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiţii, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.

“Guvernul va analiza propunerile înaintate și a afirmat că redeschiderea activității jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiții sanitare și în funcție de evoluția crizei epidemiologice.”, transmite Executivul.

Premierul Ludovic Orban,  consultări cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc

Foto: Facebook / Guvernul României

Sălile de păcănele se vor deschide, dar nimic nu va mai fi la fel

Anterior acestei întrevederi, Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniu, estima redeschiderea industriei jocurilor de noroc pe 15 iunie.

„Noi, de la jocuri de noroc, fiind închiși odată cu restaurantele, estimăm că tot pe 15 iunie se vor deschide și cazinourile, sălile de pariuri și celelalte locații de jocuri de noroc”, spune acesta, potrivit Digi24.

Pariorii vor fi nevoiți să respecte anumite reguli, cum ar fi purtarea măștii de protecție. De asemenea, pandemia de Covid-19 a schimbat și designul aparatelor de păcănele.

Pentru a împiedica răspândirea coronavirusului, între aparatele de păcănele vor fi puse separatoare. Totodată, pariorii nu vor mai putea juca la două sau trei aparate, ci vor rămâne la aparatul pe care l-au ales inițial.

După fiecare parior, este necesară dezinfectarea aparatului.

„Între aparate va fi montat plexiglas. Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul… Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate. De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!”, a mai spus Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc.

Cazinouri cu aplicații mobile

De la activități administrative până la jocuri, oamenii pot face practic orice cu un telefon. Industria de gambling nu a rămas în urmă, iar jocurile de noroc au devenit foarte repede accesibile și pe smartphone-uri, tablete sau alte device-uri mobile. Avantajele aduse de utilizarea unei aplicații sunt foarte evidente: timp economisit și siguranța că nu te expui la o posibilă infectare cu coronavirus.

Cauți numele cazinoului înApp Store, instalezi aplicația în câțiva pași simpli, te loghezi cu datele tale sau creezi un cont dacă ești client nou, testezi jocurile și începi să câștigi! Majoritatea aplicațiilor sunt compatibile cu orice tip de smartphone, fie el Android sau iOS, important este doar să ai o conexiune stabilă la Internet. Pentru Android, vei instala aplicația de pe site-ul cazinoului respectiv deoarece aplicațiile de jocuri de noroc nu sunt disponibile în Google Store.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie