Ludovic Orban, replică pentru cei care susțin că Iohannis nu a avut nicio realizare în mandatul de președinte: ‘A împiedicat capturarea statului român de către clanul aproape mafiot din jurul lui Dragnea’

Publicat: 16 08. 2019, 16:34
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PNL, Ludovic Orban, le răspunde celor care îi reproșează președintelui Klaus Iohannis că nu are nicio realizare notabilă în mandatul său.
Orban susține că marile realizări ale lui Iohannis ca șef al statului reprezintă blocarea coaliției PSD-ALDE și o mai puternică integrare în UE a României.

NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANI OȚIL A FOST DAT DE GOL ÎN DIRECT! ESTE VORBA DESPRE CELEBRA… (GALERIE FOTO)

”Prima și cea mai importantă este că a împiedicat capturarea statului român de către clanul aproape mafiot din jurul lui Liviu Dragnea. A doua mare realizare este că a oprit asaltul majorității guvernamentale împotriva sistemului de justiție. Respingerea OUG 13 s-a făcut după intervenția președintelui, în două faze. Prezența la Guvern, aduceți-vă aminte de cei doi elefanți, și prezența președintelui în stradă. Și a treia mare realizare este că a reușit să mențină România profund integrată pe traiectoria euroatlantică și mai ales să asigure o imagine bună și relații extrem de bune cu Statele Unite, cu UE, ceea ce este extrem de important”, a declarat Ludovic Orban, pentru G4Media.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)