Ludovic Orban: PSD visează noaptea lingouri de aur, pentru că ei sunt urmaşii celor care au fost aduşi pe tancuri de cei care ne-au furat aurul României (VIDEO)

Ludovic Orban: PSD visează noaptea lingouri de aur, pentru că ei sunt urmaşii celor care au fost aduşi pe tancuri de cei care ne-au furat aurul României (VIDEO)
Foto: Facebook/ PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac dur la adresa PSD, după ce liderii acestei formaţiuni au petrecut, sâmbătă seară, la nunta lui Claudiu Manda cu Olguţa Vasilescu, în ciuda faptului că este postul Paştelui.

„Am deschis dimineaţă televizorul şi nu mi-a venit să cred ce am văzut la televizor. Suntem în postul Paştelui, orice român credincios, orice român care păstrează tradiţiile, care îşi respectă semenii ştie că în postul Paştelui nu se fac nunţi. Ce credeţi că am văzut la televizor? Toată ciuma roşie, toţi care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendum pentru familie, arătând ca nişte farisei credinţa nu în Dumnezeu ci în idolii la care nu au voie să se închine, s-au dus şi au sărbătorit la nuntă sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu şi care ţin postul Paştelui. Ăştia nici măcar atei nu sunt, ăştia mai degrabă sunt păgăni şi nu mai au voie să conducă România!”, a susţinut Ludovic Orban.

Proiectul de lege, depus de Dragnea şi Şerban Nicolae, pentru readucerea aurului depozitat de BNR în afara graniţelor, a fost, de asemenea, aspru criticat de către liderul PNL.

„De vreo 2 săptămâni am văzut că au mai inventat o telenovelă: aurul României. Sigur că Vâlcov, Dragnea, Orlando, guvernatorulfostei bănci a CAER controlată de Moscova, sigur că visează noaptea lingouri de aur, pentru că ei sunt urmaşii celor care au fost aduşi pe tancuri de cei care ne-au furat aurul României. Vreau să le spun un lucru, aurul României nu sunt lingourile la care tânjesc ei, adevăratul aur al României sunt românii, oameni care trăiesc în România, oamenii care pot să dea valoarea, să dea strălucire acestei ţări, aceia care aduc România unde îi este locul, şi anume în primul rând în Europa”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderii PNL au fost prezenţi duminică la Cluj-Napoca unde a avut loc lansarea candidaţilor formaţiunii în alegerile europarlamentare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare