Ludovic Orban: ‘Cei care ar trebui să sufere consecinţe penale nu sunt colegii mei, ci tocmai cei din PSD, care mint cu neruşinare cu privire la bugetul de stat’

Ludovic Orban: 'Cei care ar trebui să sufere consecinţe penale nu sunt colegii mei, ci tocmai cei din PSD, care mint cu neruşinare cu privire la bugetul de stat'
Foto: Facebook/ PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, îi acuză pe cei de la PSD că ”se preocupă de plângeri penale” în loc să se ocupe de guvernare. Totul în contextul în care social-democrații au anunțat că vor depune plângeri penale pe numele lui Florin Cîțu și Rareș Bogdan, care au acuzat partidul de guvernământ că a falsificat datele bugetare și că au furat “10% din PIB”.

Orban a anunțat că susține toate declarațiile colegilor săi referitoare la măsluirea cifrelor rectificării bugetare de către PSD.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

”Reflexul comunistoid al PSD de a închide gura celor care spun lucrurilor pe nume, prin ameninţare şi încercări de intimidare cu plângeri penale, arată adevărata faţă hâdă a acestui grup de indivizi, care a încetat să mai fie un partid politic. PSD a ajuns azi doar o adunătură de parveniţi, inculţi şi disperaţi, care îşi caută cu exasperare salvarea personală. După ce a distrus toate echilibrele economice, cum numai un duşman al României ar fi putut-o face, preocuparea PSD nu este alta decât să încerce să le pună căluşul în gură celor care vorbesc. (…) Anunţ în calitate de preşedinte al Partidului Naţional Liberal că susţin toate declaraţiile colegilor mei referitoare la falsificarea cifrelor bugetare de către actuala guvernare. Va fi ocazia perfectă pentru a demonstra în justiţie nu doar că reprezentanţii actualului Guvern au minţit fără scrupule în legătură cu dezastrul economic pe care l-au produs, dar că faptele acestor ageamii se află în contradicţie cu legile în vigoare”, a precizat Ludovic Orban, potrivit News.ro.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

Liderul PNL a mai susținut că cei care ar trebui să sufere consecințe penale sunt social-democrații.

”Cei care ar trebui să sufere consecinţe penale nu sunt colegii mei, care spun adevărul, ci tocmai cei din PSD, care mint cu neruşinare cu privire la bugetul de stat, care au făcut praf finanţele ţării, şi sunt convins că vor plăti pentru nota de plată pe care o pun pe umerii noştri şi ai copiilor noştri”, mai precizat Orban.

Senatorul PNL Florin Cîțu susține că datele din documentele pentru rectificarea bugetară sunt false. Demnitarul afirmă că Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, și funcționarii din instituție au „măsluit” cifrele pentru că, în caz contrar, ar fi fost nevoiți să prezinte o rectificare negativă.

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

Urmăriți B1TV.ro și pe
`