Ludovic Orban: PSD e un partid al sărăciei, care se simte bine acolo unde oamenii sunt săraci. A ținut România pe loc și trebuie să stea departe de putere încă măcar 10 ani, dacă nu și mai mult (VIDEO)

Ludovic Orban: PSD e un partid al sărăciei, care se simte bine acolo unde oamenii sunt săraci. A ținut România pe loc și trebuie să stea departe de putere încă măcar 10 ani, dacă nu și mai mult (VIDEO)
Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban, liderul liberalilor, a fost întrebat despre șansele ca PSD și USR-PLUS să formeze o majoritate parlamentară după alegerile din 6 decembrie, joi seară, în direct pe B1 TV, context în care a explicat că PNL este formațiunea care a luat „decizia de a nu face nicio înțelegere post-electorală” cu formațiunea social-democrată. „PSD a ținut România pe loc – mai mult decât atât, a distrus în mare parte multe sisteme publice din România și a blocat orice fel de reformă, orice fel de modernizare, fiind practic un partid al sărăciei, care se simte bine acolo unde oamenii sunt săraci”, este de părere primul-ministru.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ludovic Orban: PSD e practic un partid al sărăciei, care se simte bine acolo unde oamenii sunt săraci

„Unu, decizia de a nu face nicio înțelegere post-electorală cu PSD este decizia Partidului Național Liberal, pe care am luat-o clar, limpede în Biroul Politic Național, e o decizie unanimă. După părerea mea, PSD trebuie să stea departe de putere încă cel puțin 10 ani de zile, dacă nu și mai mult. Destul au făcut României în 30 de ani! Au blocat orice dezvoltare, ne-au stricat toate relațiile, n-am putut să fructificăm avantajele prezenței în Uniunea Europeană, Parteneriatului Strategic cu Statele Unite ale Americii, prezenței în NATO, n-am putut să valorificăm o mulțime de alte oportunități în toată această perioadă. PSD a ținut România pe loc – mai mult decât atât, a distrus în mare parte multe sisteme publice din România și a blocat orice fel de reformă, orice fel de modernizare, fiind practic un partid al sărăciei, care se simte bine acolo unde oamenii sunt săraci. Noi ne dorim ca niciun român să nu mai fie sărac! România trebuie să ofere o șansă fiecărui om. Programul acesta de guvernare este despre oameni, despre cum ajutăm oamenii să poată să trăiască mai bine, să își dobândească o meserie, să se poată recalifica dacă meseria pe care o au nu își găsește loc pe piață, să poată să aibă unde să își aleagă un loc de muncă prin investiții, prin generarea de locuri de muncă, să dinamizeze toate forțele creatoare ale societății, să crească competitivitatea economiei românești. PSD n-a făcut altceva decât să promită marea cu sarea oamenilor și s-a văzut foarte clar”, a declarat Ludovic Orban, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`