Ludovic Orban: Dragnea și Tăriceanu au desființat Senatul! Vă spun limpede – Spitalele nu or să mai aibă bani de medicamente și dezinfectanți. Vor fi zone de periicol public (VIDEO)

Publicat: 15 04. 2019, 15:37

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, după a treia amânare a dezbaterii moțiunii împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, că PSD- ALDE “a desființat Senatul”.

Orban amintește și de cererea DNA de urmărire penală a lui Tăriceanu, ascunsă într-un colț de sertar de cinci luni de zile.

“Este o inepție. PSD-ALDE au desființat Senatul. Au stabilit că nu va mai avea loc niciun plen al Senatului până în data de 6 mai.

Este vorba despre moțiunea pe Justiție înaintată de PNL.

A doua motțiune este înaintată tot de PNL, împotriva lui Eugen Teodorovici.

De asemenea, Tăriceanu se pitește în continuare în spate zidului făcut de PSD-ALDE de consecințele faptelor sale.

Se știe că de peste 5 luni de zile există o cerere de urmărire penală pe care majoritatea din senat o ține în sertare, refuzând să o dezbată, încâlcând flagrant regulamentul Senatului”, a declarat Orban.

Acesta avertizează că ”acești indivizi sunt în stare de absolut orice”, inclusv de îngroparea României odată cu dezastrul din sistemul sanitar.

“Vă spun limpede: spitalele nu or să mai aibă bani de medicamente, de consumabile, de aparatură, de mâncare, de dezinfectanți. Vor fi transformate în zone de pericol public. Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată.

Pentru a arăta că sunt în stare de ceva, Dragnea și Tăriceanu au făcut praf bugetul, iar acum pun în pericol sănătatea fiecărui cetățean român”, spune liderul PNL.

Ludovic Orban: Dragnea și Tăriceanu au desființat Senatul! Vă spun limpede – Spitalele nu or să mai aibă bani de medicamente și dezinfectanți. Vor fi zone de periicol public