Ludovic Orban: PNL și USR-PLUS și-au dat mâna pentru a elibera Bucureștiul de mafia PSD (VIDEO)

Publicat: 11 08. 2020, 19:34

Adrian Moraru este candidatul propus de PNL și USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 3, iar la evenimentul care a marcat intrarea sa oficială în cursă, premierul Ludovic Orban, președintele liberalilor, a explicat că alianța între cele trei formațiuni a fost creată „ca să arate bucureștenilor că pot să trăiască mai bine”, precum și „pentru a elibera” Capitala „de mafia PSD”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ludovic Orban, la intrarea lui Adrian Moraru în cursa pentru Primăria Sectorului 3

„Un om cunoscut opiniei publice, o voce trează, o voce critică, o voce a societății civile, o voce a proiectelor pentru binele public, o voce care a fost întotdeauna în apărarea intereselor cetățenilor români. Sunt mulți care zic că Sectorul 3 este greu de câștigat. Eu sunt convins de contrariu. Două echipe puternice, două echipe formate din oameni de calitate, din oameni moderni, din oameni cinstiți, din oameni care gândesc altfel viața publică – și aici este vorba de echipa USR-PLUS și de echipa PNL – și-au dat mâna ca să arate bucureștenilor că pot să trăiască mai bine, și-au dat mâna pentru a elibera Bucureștiul de mafia PSD, care a sufocat acest frumos oraș și l-a ținut în stare de subdezvoltare, într-o stare în care viața bucureștenilor a fost grav afectată”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul PNL susține că „formațiunile politice care s-au unit în acest proiect pentru București dețin astăzi, la nivelul Bucureștiului, încrederea a peste două treimi dintre bucureșteni și intenția de vot a peste 55% dintre bucureșteni. Cele mai credibile formațiuni politice au luat decizia să aibă un proiect comun pentru București, un proiect care să nu includă doar un primar de sector sau o listă de consilieri, ci care să includă o echipă completă – primari de sector, consilieri locali, primarul general al Capitalei, Consiliul General și Guvernul României. Nu numai guvernul pe care îl conduc, ci și guvernul care va fi format după alegeri”.

„Este nevoie de colaborare instituțională între primăria sectorului, Primăria Capitalei și Guvernul României. Cele mai multe proiecte pentru București au fost blocate sau întârziate de guvernele PSD din ultimii ani. Bucureștiul are nevoie de proiecte vitale, care trebuie derulate de Guvern”, a subliniat Ludovic Orban.

Ce a declarat omul propus de PNL și USR-PLUS pentru Sectorul 3

La eveniment au mai luat cuvântul Nicușor Dan,candidatul pentru Primăria Capitalei, dar și Adrian Moraru, omul propus de PNL și USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 3, care a susținut că este un „om al acestui sector. Toată viața mea am crescut în acest sector și îl cunosc atât de bine! Îmi este drag, știu că uneori acest patriotism local îți poate cumva întuneca rațiunea și să nu știi ceea ce este nevoie să faci pentru el. Sunt un om care a lucrat de mai bine de 20 de ani într-o organizație neguvernamentală în care majoritatea programelor, proiectelor, dezbaterilor au fost legate despre cum trebuie să arate o bună guvernare în administrația publică locală. Sunt un om care a discutat cu zeci și zeci de primari pe fiecare ciclu electoral și pe care i-am avut la dezbateri, cu care am discutat cât costă un serviciu, care este costul unitar în salubritate, care este costul unitar de iluminat public, care este costul legat de serviciile sociale. De la unii, am învățat și de la alții am învățat cum nu se fac niciodată lucruri”.