Orban (PNL): Să înțeleagă părinții și bunicii noștri – Sunt alegeri prezidențiale. PSD-iștii le cresc din burtă pensiile, că e an electoral! (VIDEO)

Orban (PNL): Să înțeleagă părinții și bunicii noștri - Sunt alegeri prezidențiale. PSD-iștii le cresc din burtă pensiile, că e an electoral! (VIDEO)

Pensionarii simt pe pielea lor binefacerile regimului PSD-ist – creșterile de pensii nu s-au făcut normal, dar inflația a mâncat orice fel de majorare, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, pentru B1 TV.

”PSD le-a promis pensionarilor cea mai mare creștere de pensie în 2020.

Punctul nostru de vedere e foarte clar: pensiile trebuie să crească în baza unei formule stabilită prin lege și care nu e aplicată. Culmea e că ei cresc din burtă pensiile că e an electoral, apoi se trece pe sistemul ăsta de calcul după 2022. De ce nu aplici sistemul ăsta de acum? Pensionarii și în 2018 și în 2019 au fost văduviți de creșterile la care aveau dreptul. Anul trecut, în loc să crească cu 9% de la 1 ianuarie, a crescut cu 10%, dar de la 1 iulie, deci numai șase luni, iar anul acesta au decis că le cresc de la 1 septembrie. Și asta pentru că sunt alegeri prezidențiale.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

Să înțeleagă părinții și bunicii noștri! Sunt alegeri prezidențiale, de asta au hotărât ca de la 1 septembrie să crească pensiile, să se resimtă în timpul campaniei electorale. Asta e singura logică, nu de drag față de părinții și bunicii noștri. Dacă erau cinstiți, majorau punctul de pensie cu 8% de la 1 ianuarie.

Acum ne pregătim să atacăm din nou la Curtea Constituțională Legea pensiilor, pentru că au rămas o grămadă de lucruri acolo care, credem noi, sunt neconstituționale.

TRAGEDIA MOMENTULUI! RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! IMAGINI BOMBĂ CU LOCUL UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT (GALERIE FOTO)

Pensionarii simt pe pielea lor binefacerile regimului PSD-ist: creșterile de pensii nu s-au făcut normal, de la 1 ianuarie, pe de altă parte inflația le-a mâncat orice fel de creștere. Puterea de cumpărare a scăzut!”, a declarat Ludovic Orban, pentru B1 TV.

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie