Orban (PNL): Dăncilă e un produs 100% al lui Dragnea, aproape un rebut. Orlando executa la foc automat toate comenzile, acum văd că e european și n-are nicio legătură cu fostul șef PSD (VIDEO)

Orban (PNL): Dăncilă e un produs 100% al lui Dragnea, aproape un rebut. Orlando executa la foc automat toate comenzile, acum văd că e european și n-are nicio legătură cu fostul șef PSD (VIDEO)

Procesul de cosmetizare pe care îl încearcă toată garnitura care a fost pusă în funcție de Dragnea e o operațiune perfidă și mincinoasă, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, pentru B1 TV.

”Doamna Dăncilă e un produs 100% al lui Liviu Dragnea și a tipului de politciă practicat de Dragnea în Teleorman, oricât ar încerca să se dezică de Dragnea, să arate că e diferită de Dragnea. Vasilica Viorica Dăncilă nu e altceva decât un produs al lui Liviu Dragnea, cu toate metehnele, cu toate slăbiciunile și, din păcate, aproape un rebut”, a declarat Ludovic Orban, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

Liderul liberalilor l-a criticat și pe Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor: ”Orlando executa la foc automat comenzile lui Darius Vâlcov, care veneau de la Dragnea. Și-a pus semnătura pe OUG 114, care este o catastrofă legislativă și care a reprezentat un atentat la economie, la sistemul financiar-bancar, la zona energetică, la Pilonul II de pensii și în toate celelalte domenii. Acum văd că și Orlando este european, n-are nicio legătură cu Dragnea, cu Vâlcov”.

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

”Oamenii ăștia sunt oameni puși în funcții de Dragnea. Au executat toate comenzile lui. Procesul de cosmetizare pe care îl încearcă toată garnitura care a fost pusă în funcție de Dragnea e o operațiune perfidă, mincinoasă, prin care încearcă să fardeze toate bubele pe care le au de la Dragnea”, a declarat Ludovic Orban, pentru B1 TV.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare